MUĞLA / MİLAS - Koru Yüksel Çağlar Ortaokulu

Koru Yüksel Çağlar Ortaokulu

Koru Mahallesi, Merkez Sokak No446 Milas/Muğla
Vizyon
İlkokul ve ortaokuldaki kalitesiyle adından söz ettiren, Çevrede Ortaöğretime hazırlama başarısı nedeniyle tercih edilen , Sosyal ve kültürel etkinlikleri ile fark edilen, Öğretmen başına düşen öğrenci Sayısı ile ideal bir eğitim öğretim kurumu olmaktadır.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmelerini sağlamak ,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onları 21.y.y.gereksinimlerine yanıt verecek bilgi ve becerileri, kazandırmak için varız.
Başarılar
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı mezunu 33 öğrencimizin 10´u Anadolu liselerine, 21´i Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine, 1´i İmam Hatip Lisesine ve 1 öğrencimiz Spor lisesine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kaloriferli
Ulaşım
Bodrum ve Güllük yolu üzerinde olan okulumuza ulaşım dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
il Merkezine 110 km. İlçe Merkezine 15 km.
Beslenme Dostu Okul Projesi, Okulum Temiz Projesi